Ben jij die topper die ons deze zomer komt ondersteunen?

 

Ben jij die topper die ons deze zomer komt ondersteunen?
 

Vakantiewerk bij Noorderzorg
 

Welkom vakantiekracht! Wat fijn dat je bij ons aan de slag wilt deze zomer. We kunnen alle hulp goed gebruiken. Met een goede voorbereiding van onze kant dragen we graag bij aan een fijne, interessante en leerzame tijd voor jou. Misschien is het je eerste echte vakantiebaan. Je doet bij ons ervaring op in het ‘werkende leven’ en specifiek in de zorg. Het wordt een mooie levenservaring voor alles wat je verder oppakt in studie en werk. En je gaat lekker verdienen natuurlijk!  
 

 

Ben jij die topper die ons deze zomer komt ondersteunen?
Noorderzorg zet zich in voor wonen, welzijn en zorg voor ouderen in Noord-Groningen. Met ons voelt de cliënt zich altijd thuis. Draag jij deze zomer bij aan dit gevoel?

Steek jij graag je handen uit de mouwen, wil jij (werk)ervaring opdoen tijdens je vakantie én een zakcentje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons kun je ervaring op doen en ervaar je hoe belangrijk jouw inzet is in de zorg.


Geen ervaring? Geen probleem. 
Iedereen is welkom bij ons, met of zonder ervaring in de zorg. Om je kennis te laten maken met onze werkzaamheden organiseren we een interactieve introductieochtend of -middag. Ook bedoeld voor de vakantiekracht met ervaring. Het programma wordt toegespitst op jouw kennis en ervaring. Dit dagdeel kost je natuurlijk wat tijd maar het levert ook iets op. Als je deelneemt ontvang je ter plekke een bol.com tegoedbon ter waarde van 15 euro.  

En het wordt niet saai! Na korte informatie over Noorderzorg beginnen we snel aan het leukste deel: het interactief deelnemen aan handelingen in de zorg, welzijn en facilitaire diensten. Er komt van alles voorbij wat je kunt tegenkomen op onze werkvloer en bij onze cliënt. Je hoort er de do’s and don’ts en je krijgt wat tips and tricks mee. Altijd handig. Je ziet gelijk welke opleidings- en scholingsmogelijkheden er zijn bij Noorderzorg. 

 

 

Vacatures vakantiewerk
 

 

 

 

Noorderzorg.
Altijd thuis!