Arbeidsvoorwaarden

 

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Bij een mooie baan en fijne collega’s horen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een marktconform (maand)salaris afhankelijk van jouw functie- en opleidingsniveau. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding, onregelmatigheidstoeslag, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

We vinden de secundaire arbeidsvoorwaarden minstens zo belangrijk en bieden je een aantrekkelijk pakket vanuit verschillende invalshoeken.

Ontwikkeling
Wil je een stap maken in je ontwikkeling, kennis en vaardigheden? Wij bieden diverse mogelijkheden in opleiding en doorgroei. We maken intern gebruik van het eigen Leerplatform (e-learning) dat aanbod heeft in elk vakgebied, ook als je een niet-zorg gerelateerde baan hebt.

Kwaliteitsregister
Je legt je resultaten in deskundigheid en professionaliteit vast in een portfolio en dat kan bij ons in het Kwaliteitsregister V&V (verpleegkundigen en verzorgenden).

Pensioen
Ook jij hoopt eens gebruik te gaan maken van een mooi opgebouwd pensioen. Bij ons bouw je dit op in een collectief pensioenfonds.

Vitaliteit (fietsregeling)
Beweging en gezondheid zijn voor iedereen van vitaal belang. Wij onderstrepen dat van harte en bieden graag een fietsregeling. Dit betekent in grote lijnen dat je voordeel krijgt van een fiscale vrijstelling bij de aanschaf van een fiets.

ICT-regeling
Een mobiele telefoon, laptop of tablet zijn niet meer weg te denken. We kunnen niet zonder een van deze apparaten. Wij faciliteren jou graag met bij de aanschaf van ict-middel dat fiscaal aantrekkelijk is.

Zorgverzekering
Een zorgverzekering hebben we allemaal. Een aanvullende zorgverzekering niet. Als je bij Menzis bent verzekerd bieden wij een korting op je aanvullende verzekering.

Vergoeding reiskosten
In je vergoeding van dagelijkse reiskosten van en naar het werk kun je fiscale ruimte benutten, waardoor je netto iets meer geld overhoudt. Je ontvangt dit deel terug via de fiscale ruimte (zonder belasting) en zo houd je hier uiteindelijk netto meer aan over.

 

 

 

Noorderzorg.
altijd Thuis!